pirmdiena, 2011. gada 6. jūnijs

Dzeltens, zaļš, zils, sarkans!


Nu ko draugi - viņa ir sākusies, un tagad trīs mēnešus tā pamatīgi turēsies!
Saule un pavisam, pavisam siltais laiks mūs jau labu laiku lutina un nemaz nedomā apstāties. Ejot pa ielu, varam (lielākoties) jauniešiem redzēt tikko svaigi iegūto iedegumu. Kur tik vien raugies, cilvēki tā vien steidz doties ārpus Rīgas robežām, lai tik varētu savās vasarnīcās atpūsties no darba, noputējušām Rīgas ielām, smacīgā gaisa. Baudīt sauli, malkot kādu koktēli un nedarīt neko. Pilnībā neko!
Vasara ir viens, traki jauks gadalaiks. (nesaku to, tikai tāpēc, ka tad ir vasaras brīvlaiks( kaut arī tas ir liels pluss šim jaukumam) bet nē). Šajā laikā daba elpo,smaržo, zied (it īpaši pēc pamatīgas lietus gāzes, kad viss tik patīkami smaržo un gaiss ir tik svaigs un pārpildīts ar skābekli). Dod mums tik gardās un sulīgās zemenes,mellenes, jāņogas, avenes, ķiršus (un gurķus, tomātus, redīsus, zirņus, mm) Visapkārt ir zaļš. Dārzi ir pilni bagātīgu, varavīkšņu krāsu. Saule, katru dienu, mūs tik sagrauzdē, kā mazus, brūnus grauzdiņus. Siltais jūras ūdens skalo mūsu, sakarsušos augumus. Atsvaidzinošais ziemeļvējš no pieres notrauc sviedru lāsītes. Ah, es varētu rakstīt vēl, vēl, vēl un vēl, ko tik vasara mums nedod. Lai vai kā mums tā vasara nebūtu mīļa, tomēr ir jāstrādā un jāpelna maize. Ne visi, var nodoties vasaras kārdinājumam, jo tomēr ir atbildība un pienākumi(līdz tam brīdim, kad pienāk ilgi gaidītais un pelnītais atvaļinājums, heh).
Tad nu baudam viņu, kā vien katrs mākam. Brīvajos brīžos dodieties zvilnēt jūras krastā (tikai neapdedzinieties), brauciet zaļumos, brauciet ar laivām. Dariet to, ko sirds kāro! Kā jau saka - katram gadalaikam, sava nodarbošanās. Ziemā slēpojam, vasarā sauļojamies. Tā nu tas ir!
Esiet pozitīvi un smaidīgi, un tad visa pasaule Jums smaidīs pretī! K.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru