piektdiena, 2012. gada 17. februāris

Tikai un vienīgi PRET!

Referendums.
Šī, tik ļoti, populārā problēma ir skārusi mūs visus. Mazus un lielus. Visus, Latvijas Republikas pilsoņus. Lai arī es mīlu savas mājas, savu zemi, kurā dzīvoju, man, šobrīd, par viņu ir kauns. Mēs esam jau nonākuši tik tālu, ka savas valsts vērtības mēs pat sāksim šķirot? Par kurām esam par un par kurām pret?
Mēs esam maza tauta, bet neesam mazi. Latvija ir piedzīvojusi grūtus laikus. Ar sparu un vienotību mēs esam dzinuši Latvijas valsts saknes neauglīgā augsnē, lai mēģinātu plaukt un zaļot, kā spēcīga nācija.! Ar asinīm un upuriem esam sargājuši savas mājas, no iebrucēju cietās rokas. Mēs esam upurējuši tik daudz, un tas viss ir bijis tā vērts. Mēs kļuvām neatkarīgi, mēs uzplaukām, mūs pasaule pamanīja. Mēs augām un attīstījāmies. Un tagad, mēs esam, tik vienkārši padevušies valsts nodevējiem, kuru dēļ mums ir jādodas un jāparakstās par savas dzimtās valodas eksistenci. Vai tiešām, šodien, mēs tik vienkārši nolaidīsim rokas, pēc tik ilgas cīņas par savu esamību? 
Ko par to teiktu mūsu senči? Gadsimtiem ilgi viņi kopa un veidoja Latvijas valsts vērtības, lai tās tiktu pārmantotas no paaudzes paaudzē. Katra latvieša pienākums ir tās pārmantot, sargāt, attīstīt, mācīt un mīlēt.
Tādēļ, arī es aicinu visus, visus, gan tos kas te pat Latvijā, gan tos, kas tālās zemēs doties rīt, uz tuvākajiem vēlēšanu iecirkņiem, parakstīties PRET grozījumiem Latvijas valsts Satversmē. K.

LATVIETI! 
CELIES KĀJĀS UN DODIES AIZSTĀVĒT SAVU DZIMTO VALODU!

1 komentārs: